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Information

 
 

CAFE
工場跡 事務室(荷造室) 

宿直や事務をしていた畳の部屋で、現存している青図には「事務室」と書かれていました。10畳のちいさなスペースですが、工場に残っていた備品をしつらいに取り入れ、お一人でも寛いでいただける温かみのある空間です。 隣の「荷造室」は出荷作業をする部屋でした。柱や土壁が黒く煤けているのは、石炭ストーヴを焚きながら作業をしていたためです。椅子席で喫茶を楽しんでいただけます。
This room is a ten-mat tatami room and used as our office and night duty room. It was written “office” in the old blueprint. We put some pieces of old equipment in this room which were used in the factory. We’re happy if you can feel relaxed and comfortable here. The next room was used for packing the goods for shipment. You can see the wooden pillars and the mud wall smoke-sooty, for the stuff were working with a coal stove in the cold seasons. We hope you can enjoy teatime in this different type room with tables and chairs.

 

営業日時 OPEN
金曜日【Friday】 11:00~18:00
土日祝【Weekends & public holidays】 8:30~17:30
平日休【Closed Monday to Thursday】
時季や周辺イベントにより営業日や営業時間を変更する場合もあります。

SCHEDULENEWSにてご確認ください.
Cafe open hours may be changed depending on the season and peripheral events. Please confirm with SCHEDULE or NEWS.

 

RECOMMENDATION

【MORNING TIME SET MENU】

すがすがしい早朝の大仏殿や二月堂への参拝、ご散策の前後にゆっくりと心地よい朝のひとときをお楽しみいただければ幸いです。ご予約は以下からどうぞ。
We hope you enjoy your precious morning time at this café Kojoato-Jimushitsu.
You can reserve seats for morning set menu through the button below.

 
 
 
Breakfast plate

Breakfast plate

【大和茶 MENU】

弘法大師が唐よりお茶の種子を持ち帰り、奈良でお茶の製法を伝えたことが日本のお茶、そして大和茶の起源とされています。焙じ茶、焙じ茶ラテ、和紅茶、柿の葉茶等、さまざまな大和茶メニューをおたのしみください

Tea making dates back more than 1,200 years in Nara and Nara is still one of the major Producers of tea in Japan. Buddhist priest, Kobo-daishi brought tea seeds from Tang Dynasty China in 806, and he planted them in Nara.In Japanese, the place in the house where all family members gather is called chanoma,Meaning” a place of tea. ” The refreshing aroma and pleasant flavor give comfort to the mind and body and leisurely moment of pure relaxation.Please enjoy kinds of Yamato tea here.

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【梅ジュースのソーダ割り】
和歌山県紀の川市の青梅(古城)を漬けた自家製シロップに炭酸水のボトルを添えてお出しします。梅の実のシロップ漬けもいっしょにお楽しみください。
Japanese apricot juice with soda water

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